2012. január 21., szombat

Vágó István - Vigyázat, csalók! - Jelenlegi ára: 2 533 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
405767
Vágó István
Vigyázat, csalók!
Vágó István az észérveket és szarkasztikus humorát segítségül hívva cáfolja napjaink kuruzslóinak és szemfényvesztőinek állításait és kérdőjelezi meg ,, segítő szándékuk" hasznát és hitelességét. Rávilágít hiszékenységünk veszélyeire, miközben az örök szkeptikus eszközeivel minket is felvértez, hogy e könyv elolvasása után képessé váljunk megvédeni magunkat azokkal szemben, akik örömest hasznot húznának gyengéinkből. Az ismert és elismert tévés személyiség tudása, tapasztalata és humora mindnyájunk épülésére válik - félniük pedig csakis azoknak kell, akik pontosa tudják, hogy van mitől...
"A szkeptikus nem fogad el semmit ténynek, amíg azt a XXI. századra kialakult szemlélet szerint nem igazolták. Ez a gyakorlat hozta létre korunk megannyi szenzációs találmányát és felfedezését, melyek létezésének vannak bizonyítékai: működik a mobil, a számítógép, az űrutazás, az egyre hatékonyabb gyógyszerek. Hogy ezek a gyógyszerek nem tökéletesek? Hát persze, minden gyógyszernél van jobb, hatásosabb, kevesebb mellékhatású. Épp ezért nem áll meg a tudomány fejlődése - és ezért nincsenek (és sosem lesznek) végső válaszok az élet alapvető kérdéseire. Tőlem se várjanak ilyeneket... De egy magamfajta szkeptikusnak, ha van célja, csak az lehet, hogy az embereket rávegye: ne hagyják magukat becsapni, tegyenek fel minél többször kérdéseket, kételkedjenek mindabban, amivel mások meglepik őket. Járjanak a végére, mielőtt sok pénzt költenek a ,, csodaszerre", vagy a csodát kínáló emberre. "
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 533 Ft

Az aukció vége: 2012-01-26 10:15
. Vágó István - Vigyázat, csalók! - Jelenlegi ára: 2 533 Ft